That’s rubbish!

The eyewear brand collaborated with studio Plasticiet to transform its new Antwerp store into a terrazzo-inspired “recycling temple”, using waste collected from the local area.

Ace & Tate is known for its imaginative approach to the retail experience: its slickly designed stores are a far cry from your average high street optician, while it’s been behind creative campaigns such as launching a zine to celebrate its first Bristol store with local mag Crack.

Ace-_-Tate-_-Antwerp-2.jpg

The retailer decided to collaborate with Plasticiet again for its new store in Antwerp, which features an entirely recycled interior made from rubbish collected from the local area. The Amsterdam-based company has made its name creating recycled sheets that nod to the aesthetic of more traditional natural stone materials such as marble and terrazzo.

Ace-_-Tate-_-Antwerp-2..jpgAce-_-Tate-_-Antwerp-2...jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s